5. maj. Foråret er på vej.

Nu tror jeg, at foråret slår rigtigt igennem, det har taget sin tid, for nu er vi i årets femte måned, og vi sukker stadig efter lidt varmere vejr. Vi er dog fri af frost og sne, men man kan aldrig vide sig sikker endnu.

I denne uge fik vi tre nye ministre. Det er dyrt at være medlem af EU, og mange andre problemer tårner sig op. Det er dog ingenting i forhold til Israel, som har flere hundrede millioner fjender stående ved deres grænser. Alle disse fjender har kun et mål der – at udslette Israel.

Mange af dem er hoppet med på vognen med en to stats løsning. Der er også en del Israelere på venstrefløjen, som mener det samme, fordi de håber, at de så kan få lov til at leve i fred. Det er dog et meget spinkelt håb, for Islam ser det som en hellig pligt at dræbe alle jøder. Hvad skal en sådan løsning så hjælpe? FN lovede, da staten Israel blev oprettet, at nu skulle Jøderne have fred i deres eget land.

Det har siden vist sig, at flere lande er gået fra det løfte og ønsker at tage landet fra dem igen.

Når man ser, hvor kortsynede de politiske løsninger er, bliver det helt klart, at Israel har brug for vores helhjertede bøn. Så lad os bede om englevagt ved deres grænser, og stor visdom til dem der styrer nationen.

Hør Herrens ord, i folkeslag, forkynd på de fjerne øer, og sig; ”Han, som spredte Israel, samler dem, han vogter dem som hyrden sin hjord.” Jeremias Bog 31,10.

Med sådanne løfter kan vi godt løfte vore hænder og tilbede ham, der giver os sådanne løfter. Lad os bede Gud give Israel fred og fremgang i deres opbygning af landet.

Aron Jensen