28. jan. Guds omsorg....

Guds omsorg for sin skabning. Jo - Gud har omsorg for os alle, selvom vi har så mange sære ting for og tit synes, at være langt fra Guds idealer for os. Er det sandt, at Gud beskytter os og leder os i det daglige? Det afhænger af den enkelte, der er nogle, som under ingen omstændigheder vil høre om noget sådant. De fornægter Gud og siger, at de ikke vil tro på, at der er en Gud. De kalder sig ateister, men det er jo også noget, man må tro på. De argumenterer dygtigt, men de har jo dog kun den styrke de selv besidder.

For os der tror på Gud, er der ingen tvivl, Gud har omsorg for alt det, Han har skabt. Gud har uden undtagelse omsorg for hver enkelt af os, der tror. I Esajas 49:15 står der: ”Glemmer en kvinde sit diende barn? Glemmer en mor det barn, hun fødte? Selv om de kunne glemme, glemmer jeg ikke dig.” Det er et løfte, som gælder for alle os, der tro på, at Gud er en kærlig far, som elsker alle, også dem der fornægter ham.

De der har ladet sig rense ved troen på Jesu fuldbragte værk på Golgata har det privilegium, at vi tror på Guds kærlighed. En kærlighed som omfatter hele vort liv alle vore dage. Vi kan dog blive ramt af sygdom eller andre ting, men det er ikke fra Gud, for så kunne vi jo ikke bede om at blive hjulpet eller helbredt. Vi kan altid bede til Gud om hjælp!

Så lad os da være frimodige, så vi i tro beder og forventer et svar.

Aron Jensen