26. april. Vejen du skal vandre.

Det er altid meget betryggende at have god vejledning, når man begynder på en opgave. Jeg er sikker på at de fleste, som har købt en ny mobiltelefon går vejledningen meget nøje igennem og sætter sig ind i, hvordan den fungerer, og hvor meget den kan. På den måde er vi meget omhyggelige, men er vi lige så omhyggelige med vort eget liv, hvor vi går, hvad vi tager del i, hvad vi ser i tv, og hvad vi tænker, og tror på.

Alt dette er lige så vigtigt, som at indtage sin plads i kirken om søndagen. De andre ting er jo selve udfoldelsen af vort liv, hvor vores tro viser sig i handling. Herrens ord som Esajas her bringer er et godt ord at leve efter.

Jeg er Herren din Gud, som lærer dig, hvad der gavner, som fører dig ad vejen, du skal vandre. Esajas 48,17.

Det er dejligt, når Gud præsenterer sig, og som i disse ord siger, hvad han vil. Han vil undervise os, han kunne jo bare lade os hutle os igennem livet, og så håbe på, at vi kommer igennem livet med skindet på næsen.

Sådan er Gud ikke, Han viser os, hvad er er gavnligt for os, uden at trække en lov ned over hovedet på os.

Guds ord forklarer os klart, hvad der er gavnligt for os, og hvad vi skal holde os fra. Paulus udtrykker det på denne måde: Guds tempel er I.

Alene det er et højt kald, til hver enkelt af os, ja og nogle synes, det er for højt.

Men her står det sort på hvidt, at han fører os ad den vej, vi skal gå.

Lad os da gå fremad i livet i tro på, at han ikke slipper os på halvvejen, men fører os hver dag hele livet igennem.

Aron Jensen