24. dec. Så er det....

Tide skal komme og tider skal henrulle! Ja så er det jul igen, et år er fløjet af sted, så nu kan vi se tilbage på et begivenhedsrigt år. Jeg vil dog ikke bruge mange kræfter på at se tilbage, for at analysere alle vore handlinger.

Igen er hele verden i oprør, og igen er det Israel, som er centrum i oprøret. Men denne gang er det ikke Israel selv, der har forårsaget uroen. Det hele skyldes, at præsident Trump udtalte, at Jerusalem er Israels naturlige hovedstad, Det var ikke noget nyt for os, for Jerusalem har altid i vores tanker været Israels hovedstad. Skriften siger i øvrigt at dem, der vil Jerusalem ondt, vil rive sig til blods på Jerusalem.

For turisterne er det Betlehem, der har den store interesse. Det var jo i Betlehem, at Jesus blev født. Der er bygget en kirke på det sted, traditionen fortæller, at Jesus blev født der, Palæstinenserne tjener mange penge på turisterne. Der tjenes penge på Jesu fødsel, uden at man forstår dybden i denne begivenhed.

Den dag i dag er der uro omkring stedet, hvor Jesus blev født, og Verdens store organisationer har heller ikke forstået betydningen af Jesu komme til Jorden. Lad os se sandheden i øjnene. Dette, at Jesus som Guds søn kom til os, og gik rundt iblandt os, er den største begivenhed menneskeheden har oplevet.

Tænk; at Gud kom til os, og viste os sit sande ansigt fuldt af nåde og kærlighed. Vi lever i troen på Guds fantastiske og frelsende nåde, og oplever hver dag Guds omsorg og bevarelse.

Derfor kan vi glæde os til Julen, som en frelsende realitet i vore liv, og ønske hinanden en glædelig Jul.

Aron Jensen