21. jan. Han giver den....

Han giver den trætte kraft, den svage fylde af styrke. Esajas 40: 29.

Guds folk er på vandring. Vi er i bevægelse, vi er undervejs. Målet er himlen. Det kan ikke undgås, at vi af og til bliver trætte og modløse, og vi mærker det både psykisk og fysisk. En træthedsperiode er en farlig tid for en kristen. Djævelen ser den som en indfaldsvinkel og benytter den straks til at friste og plage os. Med trætheden følger ofte angst, tvivl og anfægtelse. Du kredser om dig selv, du ser på alt, hvad du har forsømt, og på det, der skulle være anderledes. Du ser på dine synder og på alt, som mislykkedes for dig, og du kan ingen udvej se, alt er mørkt omkring dig. Du har ingen fred i hjertet, og glæden er borte. Det bekymrer dig, og det har en mærkelig evne til at overvælde dig. Det værste er, at du også er ved at miste håbet om, at alt kan blive godt igen. Du fristes til at opgive det hele.

Trætte ven, Dagens Bibelord er jo netop også til dig, som den er til mig, og du har lov at tilegne dig det, og gøre brug af det, ”Han giver den trætte kraft, den svage fylde af styrke.” Kristus ved, at du kan blive træt og modløs. Han kunne også selv blive træt på sin vandring. Derfor forstår Han dig, og Han er interesseret i at hjælpe dig.

Har du glemt, hvad du har i Jesus? Har du glemt at komme til Korset? Stedet hvor du kan hvile dig, og modtage nye kræfter. ”Ny kraft får de, der bier på Herren.” Den der i sin træthed bliver stille og søger Jesus, og så går skridt for skridt i afhængighed af Ham, vil opleve at få ny kraft og på ny blive brugt af Herren.

Husk Jesus hjælper altid.

Amen

Else Käs.