16. marts. Himlens klokker.

”Råber I til mig, og går I hen og beder til mig, vil jeg svare jer. Søger I mig, skal I finde mig. Når I søger mig af hele jeres hjerte, er jeg at finde, siger Herren.” Jeremias 29. 12 – 13.

”Jeg er den gode hyrde. Jeg kender mine får, og mine får kender mig.” Johs. 10. 14.

”Mine får hører min røst, og kender dem, og de følger mig, og jeg giver dem evigt liv, og de skal aldrig i evighed gå fortabt, og ingen skal rive dem ud af min hånd.” Johs. 10. 27 – 28.

Jeg er med dig. Jeg er med dig. Jeg er med dig. Himlens klokker ringer hele tiden med dette løfte om mit nærvær. Nogle mennesker hører aldrig disse klokker, fordi de er jordbundet, og deres hjerte er lukket for mig. Andre hører kun disse klokker en eller to gange i livet i nogle særlige øjeblikke, hvor de søger mig frem for alt andet. Jeg ønsker, at mine ”får” skal høre min stemme hele tiden, for jeg er den altid nærværende hyrde.

Stilhed er klasseværelset, hvor du lærer at høre min stemme. Begyndere har brug for et stille sted for at kunne få stilhed i deres sind. Når du tillægger dig denne vane, vil du gradvist lære at bære stilheden med dig, hvor du end går. Når du befinder dig ude i det pulserende liv, så gør dig umage for at høre de herlige klokker: Jeg er med dig. Jeg er med dig. Jeg er med dig.

Fra andagtsbogen: ”Jesus kalder” af Sarah Young

Knud Mortensen