16. dec. Gråd!

Johs. 20. 11.

Maria stod udenfor ved graven og græd.

Der kan være perioder i en Kristens liv, hvor det føles, som om Jesus er blevet borte. Bøn og bibellæsning hjælper ikke. Alt er mørkt og du må kæmpe med tvivl og anfægtelse. Du føler dig forladt af Gud. I sådanne tider, hvor tårer slører øjet, er det ikke let at se klart. Det oplevede Maria. Læs Johs. 20. 11.

Når du står der, og ikke kan se nogen udvej, så fold dine hænder, en gang til, og sig bare de enkle ord. “ Jesus hjælp mig”. Han lader dig ikke alene, om det så er nok så mørkt i dit liv, så formår Jesus, altid at komme med et lys til dig, for at du kan være lys for andre.

Det eneste du skal gøre, er at have fokus på Jesus. Når vi er helt derude på kanten i det mørke ingenting, kan det være en kamp at se op til Jesus og bede om hjælp. Men Jesus venter altid på dig, læs. Salm. 50. 15. Kald på mig på nødens dag, og jeg vil udfri dig.

Når det er mørkets omkring dig, så bærer Jesus dig, der er kun et par fodspor at se, hvor du går, men det er fordi Han bærer dig. Der står i Johs. 6. 37. Alt, hvad Faderen giver mig, skal komme til mig, og den, der kommer til mig, vil jeg aldrig vise bort.

Derfor! Kom igen og igen til Jesus, Han hjælper. Du må aldrig føle, åh ja, men det har jeg gjort, nej så gør det en gang til, at komme til Jesus, kan vi aldrig gøre for mange gange.

At komme ud af mørket, og blive til lys for andre, det kan vi kun ved Jesu hjælp. Bed Ham derfor hver dag, om at måtte være lys for Ham til andre.

Amen

Else Käs