12. marts. Herrens ledelse.

 ”I en mands hjerte er der mange planer, men det er Herrens beslutning, der står fast.” Ordsp. 19. 21.

 ”Solopgangen fra det høje vil besøge os for at lyse for dem, der sidder i mørke og i dødens skygge, og lede vore fødder ind på fredens vej.” Lukas 1. 79.

 Jeg er din Herre! Søg mig som din sjæls elsker og ven, men husk, at jeg også er Kongen over alle konger – som hersker over alle ting. Du kan lægge nogle planer, når du ser dagen, der ligger foran dig. Men du skal betragte disse planer som eventuelle og forvente, at jeg måske har andre tanker. Det vigtigste er at finde ud af, hvad du skal gøre lige nu. I stedet for at afsøge dit livs horisont og søge efter ting, der burde gøres, så koncentrer sig om den forhåndenværende opgave og om mig, den eneste, som aldrig forlader dig. Lad alt andet fortone sig i baggrunden. Det vil fjerne de uvæsentlige ting fra dine tanker og give mig mulighed for at fylde mere og mere i din bevidsthed.

 Stol på, at jeg viser dig, hvad du skal gøre, når du er færdig med, hvad du foretager dig lige nu. Jeg vil lede dig, skridt for skridt, i takt med, at du bøjer din vilje ind under min. På den måde forbliver du tæt ved mig på troens vej.

 Fra andagtsbogen ”Jesus kalder” af Sarah Young

Knud Mortensen