05. feb. Jeg løfter mine øjne...

Jeg løfter mine øjne til bjergene: hvorfra kommer min hjælp? Fra Herren kommer min hjælp, fra Himlens og jordens skaber. Salme 121: 1 – 2.

Vejen opad er fri. Lad os huske det i mørke dage, når vi har det svært, og når alle veje lukker sig. Las os huske det, når vi føler os ene og forladt. Vejen opad er fri. Vi kan altid få hjælp fra Gud.

Vi må lære at se bort fra os selv og se op til Gud. Vi er nemlig så tilbøjelige til at stirre os blinde på problemerne og vanskelighederne, og det er der ingen hjælp i. Løft dit øje, og se opad, for der venter Gud med sin hjælp, Gud er almægtig, og Han formår at hjælpe dig i alle livets situationer. Har du problemer med din økonomi, så lad Herren komme til og hjælpe dig. Har du vanskeligheder i dit ægteskab eller med børnene? Vil Jesus også hjælpe dig med det. Plages du af sygdom? Jesus er den store læge, Han kan hjælpe dig. Bliver du fristet af djævelen? Så se ikke på ham og ikke på fristelsen, se i stedet for på Jesus. At vi skal løfte vore øjne til bjergene op til Gud, vil helt praktisk sige, at vi må lukke vor Bibel op og fordybe os i Ordet. Når vi læser Guds ord, får vi Gud at se. Det er i Ordet vi finder alle Hans underfulde løfter om hjælp.

Stol på Gud, og bliv i troen på Hans løfter.

Amen

Else Käs