Igen i år inviterer Pottemagerens hus landets forbedere til at samles til et sommerstævne. I år bliver stævnet fra torsdag d. 2. august kl. 18.00 til og med søndag d. 5. august kl. 12.00.

Der vil blive masser af tid til bøn og lovsang, samt plads til nådegaverne og til det, som Gud har givet hver enkelt. For det er sammen med alle de hellige – med alt, hvad Gud har givet os hver især – at vi kan erfare højden og dybden og længden og bredden af Guds kærlighed (jf. Ef 3,14-19) Således er vi afhængige af hinanden, hvis vi vil se det fulde billede af Gud, som han ønsker at vise os.

Men vi har også inviteret to åndelige fædre, som har vandret tæt sammen med Gud og ledt kirken i Danmark igennem mange årtier. Det er Jens Peder Pedersen fra Herning og Niels Peder Nielsen fra Silkeborg (Oasebevægelsen).

Jens Peder Pedersen

Jens Peder er en fantastisk Bibellærer, som altid taler ud fra hjertet. Han har talt i utallige kirker udover landet og Gud har fra tid til anden betroet ham konkrete budskaber om tilgivelse og nåde, som han har formidlet til Danmark igennem sin forkyndelse. Jens Peder skal tale fredag og lørdag aften ved sommerstævnet.

Niels Peder Nielsen

Niels Peder var en af flere nøglepersoner, som Gud brugte til at sætte oasebevægelsen i Danmark i gang. Han har været præst i folkekirken i 28 år og blev senere hjælpepræst ved Silkeborg Oasekirke, da han blev pensioneret. Han er en værdsat og anerkendt underviser, som tjener med ydmyghed og glæde. Niels Peder skal både tale til formiddags og eftermiddagsmødet om lørdagen. Hans emne for dagen er “At lytte til Guds stemme.”

Priser for kost og logi under stævnet kan findes HER

 

Program for årets sommerstævne:

Torsdag d. 2. august kl. 18.00 spisning

Torsdag d. 2. august kl. 19.00 Opstartsmøde v. Peter Tinggaard, Randers.

Fredag d. 3. august kl. 9.00 Bøn.

Fredag d. 3. august kl. 10.00 Lovsang, bøn og ”plads til Åndens inspiration”.

Fredag d. 3. august kl. 15.00 Lovsang, bøn og ”plads til Åndens inspiration”.

Fredag d. 3. august kl. 19.00 Tale v. Jens Peder Pedersen, Herning.

Lørdag d. 4. august kl. 9.00 Bøn.

Lørdag d. 4. august kl. 10.00 Tale v. Niels Peder Nielsen, Silkeborg.

Lørdag d. 4. august kl. 15.00 Tale v. Niels Peder Nielsen, Silkeborg.

Lørdag d. 4. august kl. 19.00 Tale v. Jens Peder Pedersen, Herning.

Søndag d. 5. august kl. 9.00 Bøn.

Søndag d. 5. august kl. 10.00 Lovsang, bøn og ”plads til Åndens inspiration”.

”Plads til Åndens inspiration” betyder, at vi giver plads og tid til,
at Ånden kan tale igennem mange forskellige personer (jf. bl.a. 1 Kor 12,7–11).

Alle er velkomne!

Kontakt PHs sekretær pr. mail eller telefon, hvis du vil have flere info eller hvis du vil tilmelde dig til enten hele stævnet eller til dele af det.